Oorsprong BOSING
BOSING is IN 2007, door dhr. Amir Jatic, gestart als een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van complexe projecten, met name in Utiliteitsbouw en Energie infra. Visie was altijd om een betrouwbaar bureau op te bouwen waar opdrachtgevers met verschillende vraagstukken terecht kunnen. Door een innovatieve en flexibele aanpak, geleid vanuit een persoonlijke drive, zouden opdrachtgevers volledig ontzorgd worden. Daarbij was BOSING, door niet-gebaande paden te kiezen, werkelijk vooruitstrevend en ver voor de concurrentie uit als het gaat om nieuwe technologieën (zoals 3D, BIM, etc.).


Ontwikkeling BOSING
Door terugkerende opdrachten van tevreden klanten heeft BOSING-team een aardige ervaring en expertise kunnen opbouwen. 
Steeds zagen we verschillende uitdagingen binnen projecten, bij zowel RNB’s als TSO’s, en boden we innovatieve oplossing aan. Hierdoor hebben we nieuwe producten kunnen ontwikkelen die een standaard werden binnen energiemarkt. Deze innovatieve aanpak en onze betrouwbaarheid heeft ervoor gezorgd dat de opdrachtgevers BOSING verzochten om deze producten zelf te produceren en installeren. Na de succesvolle implementaties van onze producten bij tientallen projecten, vroegen opdrachtgevers om ook andere producten, waarvoor wij ontwerp inmiddels verzorgden, te leveren en installeren. Hierdoor is BOSING een uniek bedrijf in Nederland, op het gebied van energiedistributie en transport, geworden. Naast een sterk team van engineers en adviseur, die de grootste en meeste complexe vraagstukken t.b.v. energiedistributie en transport oplossen, beschikken we ook over eigen fabriek voor productie van staalconstructies, leveren en installeren we speciale producten (hoog- en middenspanningscomponenten, klemmen, railbuizen, flexibele geleiders, koperrail, koperen/ aluminium aarding, etc.) met onze eigen, gecertificeerde monteurs. Er zijn weinig bedrijven in Nederland die dit kunnen zeggen.
Daarom zeggen we vaak, velen kennen BOSING niet maar wel projecten die wij ontworpen dan wel uitgevoerd hebben.


Toekomst BOSING
BOSING’s portefeuille zit voor de komende periode aardig vol. Echter, kunnen we, door onze flexibiliteit, bestaande opdrachtgevers toch altijd snel tot dienst zijn met onze diensten en producten.
BOSING is en zal altijd een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en relatie.
Wij gaan geen uitdaging uit de weg.