www.bosing-bv.com

Ontwerp- en advies

Bosing is uw partner op het gebied van ontwerp- en advieswerkzaamheden. Door onze brede en praktische ervaring in diverse disciplines kunnen wij u een technisch optimale en economisch verantwoorde oplossing bieden. Van ontwerp tot realisatie.

Projectmanagement

Een project succesvol afronden is alleen mogelijk als het Project Management Team het project goed opstart en aanstuurt. Dit is belangrijk want de projecten worden steeds groter en complexer omdat er steeds meer overlap is met andere vakgebieden.

BIM-coördinatie en controle

Het Bouwwerk-informatiemodel (BIM) is een digitaal model van een bestaand en/of gepland bouwwerk. Het is opgebouwd uit objecten waaraan informatie is gekoppeld. Een BIM toont in- en overzicht van de te bouwen constructie. Hierdoor worden extra kosten door verkeerde beslissingen of bouwfouten verkleind of zelfs voorkomen.

Turn-Key projecten

Wij voeren niet alleen ingenieurs- en advieswerkzaamheden uit, maar worden steeds vaker gevraagd om ook de gehele uitvoering van een project op ons te nemen. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het gehele proces. Wij stellen dan met volledige transparantie richting de opdrachtgever het budget vast en voeren het project turn-key volgens eerder vastgestelde specificaties uit.