www.bosing-bv.com

13 jaar Bosing

Februari is ieder jaar weer een belangrijke maand voor Bosing. De reden hiervoor is dat we in februari het jubileum van het bedrijf vieren. Dit jaar vieren we namelijk het 13e jubileum! We zijn erg tevreden waar we vandaag de dag staan en nemen jullie mee in ons verhaal over het ontstaan van Bosing en de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen 13 jaar. 

Directeur en oprichter Amir Jatic, vervulde in februari 2007 zijn langgekoesterde droom om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te richten. Zijn eerste opdrachtgever was zijn voormalige werkgever die hem vroeg een aantal projecten over te nemen en in goede banen te leiden. Halverwege 2007 kwamen ook de eerste engineeringsopdrachten binnen met als gevolg dat Amir personeel moest gaan inhuren. Nog geen jaar later werd het eerste kantoor, van ca. 65 m2, betrokken. Het bedrijf was langzaam aan het opbouwen toen in 2009 zich een fantastische kans toe diende om een aantal lopende projecten met bijbehorende opdrachtgevers van een ander bedrijf over te nemen. Daarnaast werd Bosing steeds vaker gevraagd om te werken voor energiebedrijven op het gebied van bouwkunde en het realiseren van staalconstructies. 

Vanaf 2015 realiseerde Bosing meerdere ontwerpen voor energievoorzieningen voor datacentra evenals hoog- en middenspanning stations. Het bedrijf merkte een tekort aan vakbekwame ingenieurs en richtte in 2017 een vestiging op in Tuzla in Bosnië & Herzegovina. Van daaruit werkten er steeds meer ingenieurs mee aan projecten in Nederland. Daarnaast merkte Bosing dat er vanuit opdrachtgevers niet alleen behoefte was voor ontwerp en advies maar ook voor de daadwerkelijke uitvoering en projectmanagement. Op basis hiervan werden alle uitvoerende werkzaamheden gestart via Bosing Projects, een zusterbedrijf van Bosing. Mede dankzij dit zusterbedrijf is Bosing sindsdien verdrievoudigd. In eerste instanties werden alle staalconstructies door derden geproduceerd en met eigen personeel gemonteerd. Door de groei in vraag en beter in de hand willen hebben van levertijden en kwaliteit werd in zomer 2019 het besluit genomen om een eigen werkplaats op te richten. Na de voorbereidingen in september werd in oktober 2019 officieel de eerste staalconstructie in onze eigen werkplaats geproduceerd. 

We hebben een hoop mooie stappen gemaakt de afgelopen jaren en zijn al onze opdrachtgevers en relaties enorm dankbaar voor de alle kansen die we hebben gekregen door de jaren heen. Het is zeker een fantastische maar ook een wilde rit geweest maar we zijn vooral ontzettend trots en dankbaar. De projecten lopen goed en daar waar ook maar iets te verbeteren valt aan onze dienstverlening en/of producten laten wij geen kans onbenut. We gaan er dit jaar nog een schepje bovenop doen door nog betere kwaliteit en service te leveren. Op naar de volgende 13 jaar!


Deel nieuwsbericht