www.bosing-bv.com

Certificaten zijn binnen!

Enige tijd geleden besloot de directie van Bosing om het certificeringstraject in te gaan voor de NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA* 2008/5.1 normering. En met succes, want na een intensieve implementatieperiode besloot het Nederlands Cerfiticatie Instituut (NCI) beide certificaten toe te kennen aan Bosing.

NEN-EN-ISO 9001:2015

Dat betekent concreet dat NCI op 5 mei van dit jaar een certificaat uitgaf dat verklaart dat Bosing Engineers & Consultants voldoet aan de eisen die gesteld worden in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015. Het certificaat is van toepassing op het ontwikkelen, ontwerpen en leveren van ingenieursdiensten en projectbegeleiding en is geldig tot 5 mei 2020. Op maandag 19 juni jl. werd het certificaat ook daadwerkelijk verleend.

VCA* 2008/5.1

Daarnaast verklaarde NCI dat Bosing Projects B.V. ook voldoet aan de eisen gesteld in de norm VCA* 2008/5.1. Ook dit certificaat, dat van toepassing is op projectbegeleiding in een risicovolle omgeving en geldig is tot 5 mei 2020, werd eveneens op 19 juni jl. verleend.

Hoogste standaard

Directielid Amir Jatic: ‘We zijn trots op het behalen van deze certificaten. Hiermee laten we de buitenwereld zien dat wij werken volgens de hoogste standaard als het gaat om kwaliteit en veiligheid. En dat is in ons werk uitermate belangrijk! De originele certificaten lijsten we in en deze krijgen uiteraard een plek bij ons aan de muur.’

Deel nieuwsbericht